Veel starters met hun eigen splinternieuwe website!

Geplaatst op: 04/06/2020

Veel starters met hun eigen splinternieuwe website!

Recentelijk hebben we niet stil gezeten met de ontwikkelingen rond onze Webstage applicatie. Zo hebben we bijvoorbeeld een nieuwe website gerealiseerd voor Dorpshuis ’t Schienvat in Kantens. Ook Thinkfish Events heeft de complete website laten vernieuwen door Webstage en bijvoorbeeld de webshop voor Dreads By Meghan is aan ons portfolio toegevoegd. Ook is er deze week een nieuwe tattoo shop in Breda geopend genaamd Tattoo Breda. De bijbehorende website is ook weer volledig met de Webstage applicatie gerealiseerd. 

De komende tijd staan er ook weer veel nieuwe sites op onze planning. Zo zijn er een aantal startende ondernemers een bedrijf begonnen in de installatie techniek. Hier zijn we nu druk voor aan het ontwikkelen. 

Verder zijn we nog altijd druk bezig met het door ontwikkelen van het Webstage CMS. Voortdurend krijgen we tips voor verbeteringen van onze klanten en in bijna alle gevallen kunnen we hiermee verder ons systeem verbeteren zodat alle gebruikers steeds beter hun website gebruiksvriendelijk kunnen beheren. We zijn al erg trots op hoe de applicatie nu is, maar we blijven intensief bezig om hem nog beter te maken!