LEREN & ONTDEKKEN

We werken samen in een enthousiast team met jongere en oudere vrijwilligers. Er zijn veel mogelijkheden om afwisselend werk te doen, waarbij veel gewerkt wordt met jongeren en muziek. Samen kijken wij graag naar jouw mogelijkheden en leerdoelen, zodat je jezelf binnen ons team kunt ontwikkelen en nieuwe dingen kunt opzetten. Je kunt bij ons ervaring opdoen in licht- en geluidstechniek, evenementenorganisatie, evenementenondersteuning, communicatie & marketing, financiën en het organiseren van jongerenactiviteiten. Poppodium Phoenix is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Als onderdeel van ons team krijg je gratis consumpties en entree voor onze evenementen, mag je mee op onze teamuitjes en krijg je erg veel waardering voor je werk. Ook kun je een gratis BHV-cursus volgen via Poppodium Phoenix. Eerst kun je een maandje mee lopen om te kijken of het werk bij je past. Specifieke werkzaamheden en werkuren kunnen in overleg bepaald worden.

Nadja (19 jaar): “Ik doe graag vrijwilligerswerk bij Phoenix, omdat het een zeer fijn team is om in te werken en ik leer er ook veel over onder andere programmeren en promoten. Ik raad iedereen aan een keer te komen kijken bij Phoenix mocht je geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk!”