Ben jij een zelfstandige of een ondernemer met een aantal werknemers? Onderneem je al een paar jaar en wil je dat jouw huisstijl beter bij je aansluit omdat je je hebt ontwikkeld en jouw oude huisstijl niet meer bij jou past? Heb je als hardwerkende ondernemer een doel voor ogen maar mis je de creativiteit, technische kennis of gewoon de uren om dit voor elkaar te krijgen?

Tijd voor een frisse wind door het bedrijf! Ik kan die vertaalslag maken met een creatieve grafische oplossing. Op basis van mijn creativiteit, gevoel, technische kennis en ervaring, bedenk en realiseer ik effectieve ontwerpen met een creatieve TWIST!

“Maar, waar beginnen we dan”, denk je misschien? We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin ik alle informatie verzamel die nodig is, om tot een ontwerp te komen. Ik weet wat ik moet vragen door naar mijn gevoel te luisteren en te vertrouwen op mijn jarenlange kennis en ervaring. Je ontvangt een prijsindicatie, en zodra deze akkoord is kunnen we aan de slag! Zo werken we helder en transparant. De verzamelde informatie gaat in mijn ‘ontwerp-twister’, totdat er een ontwerp ligt dat werkt en waar jij tevreden over bent.

Ik ben een vakvrouw en een kei in mijn werk, maar ik weet niet alles. Soms zijn er dus meer mensen nodig om tot een goed resultaat te komen. Ik werk daarom samen met andere professionals die ook een kei zijn in hun eigen vakgebied. Zo kan iedereen zijn beste werk leveren en maken we gebruik van elkaars talenten voor een sterk resultaat. Denk bijvoorbeeld aan een marketeer, fotograaf, tekstschrijver of een websitebouwer. We vullen elkaar aan. En jij, kunt je blijven concentreren op jouw eigen vakgebied doordat je een hoop tijd bespaart. Ik fungeer namelijk als een soort makelaar, zodat jij één contactpersoon met het complete overzicht hebt, maar toch kunt profiteren van de inzet van een team.

Ontwerpen is niet alleen mooie plaatjes maken. Een goed ontworpen huisstijl helpt om een boodschap op een consistente en krachtige manier naar buiten te brengen in kleur, vorm, typografie (tekst) en beeld. Het zorgt voor herkenning, naamsbekendheid en een professionele uitstraling. Het laat zien wie je bent en wat je te bieden hebt; als een rode draad door jouw bedrijfscommunicatie. Ik probeer zoveel mogelijk mee te denken over wat de vraag, de oplossing en het gewenste eindresultaat is. Als een huisstijl eenmaal ontworpen is, kan deze doorgevoerd worden naar verschillende media. Denk aan: briefpapier, visitekaartjes, brochures, mailing, belettering en natuurlijk de website.

Nieuwsgierig geworden? Neem voor meer informatie contact met me op.

De website is een groot onderdeel van het digitale gezicht van jouw bedrijf. Deze moet dus goed werken. Zelf werk ik graag met WordPress. Met WordPress kun je namelijk prachtig design, krachtige functies en de vrijheid om alles te bouwen wat je wilt, combineren. Voor mij als vormgever is dit een erg fijne combinatie om mee te werken. Omdat binnen WordPress álles mogelijk is, ook voor ieder budget. Ik bied hierin 3 optie’s aan:

Maatwerk WordPress vanaf €2000,00
Met deze optie ontwerpen en bouwen we een WordPress website vanaf 0 en zijn de opties oneindig. Er wordt rekening gehouden met de Google-normen en uiteraard is op ieder apparaat goed te bekijken.

Standaard WordPress vanaf €1000,00
WordPress website opgebouwd met professionele thema’s en modules. Uiteraard ook met het gebruiksvriendelijke WordPress CMS (Content Management System) mogelijk. Met dit systeem kun je jouw eigen website beheren maar je kunt natuurlijk ook alles uit handen geven.

Low budget website vanaf €250,00
Samen met een aantal enthousiaste ondernemers kunnen wij een complete website realiseren voor €250,00 (excl. BTW). Met behulp van een door ons ontwikkelde applicatie, bouwen wij websites waarbij de kosten voor het programmeren veel lager uitvallen, dit komt omdat we met een template werken. Verder bieden we ook tegen een meerprijs van €200,00 een CMS (Content Management System) aan, zodat je zélf de website kunt onderhouden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Studio Twist, of een kijkje nemen op onze gezamenlijke website www.web-stage.nl.

Prijzen zijn exclusief btw.