Hou je van muziek? Zou je graag iets willen betekenen voor anderen? Ben je ouder dan 18 jaar? Word dan barman/barvrouw bij Poppodium Phoenix! Poppodium Phoenix is een stichting die jongeren helpt door middel van muziek. We bieden ze kansen, een ontmoetingsplek, ontspanning en ondersteuning. Een gloednieuw poppodium gericht op talentontwikkeling in de creatieve wijk de Belcrum in Breda.

Als barman/barvrouw ben jij het gezicht van ons poppodium en maak je activiteiten voor jongeren mogelijk. Van kledingbeurzen tot concerten en andere jongerenactiviteiten. Ook doordeweeks zoeken we gastvrije mogelijkmakers die artiesten willen ontvangen voor onze repetitieruimtes. We werken samen in een enthousiast team met jongere en oudere vrijwilligers. Het werk is erg afwisselend en je zult veel bezig zijn met muziek en samenwerken met de anderen binnen het team.

Als onderdeel van ons team krijg je gratis consumpties en entree voor onze evenementen, mag je mee op onze teamuitjes en krijg je erg veel waardering voor je werk. Ook kun je een gratis BHV-cursus volgen via Poppodium Phoenix. Eerst kun je een maand meelopen om te kijken of het werk bij je past. Specifieke werkzaamheden en werkuren kunnen in overleg bepaald worden.

Peter (32 jaar): “Ongeveer 12 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij de organisatie van Poppodium Phoenix, die toen nog de Popcorner heette, na al die tijd heb ik er een hechte vriendengroep aan over gehouden en een hoop lol gehad. Het mooiste vind ik de toffe evenementen waarbij alles bij elkaar komt, we werken hard en dan zien we goed waar we het allemaal voor doen.”

Ben jij onze nieuwe sfeermaker? Stuur dan nu een mailtje naar welkom@poppodiumphoenix.nl of bel/app naar +31 (0) 6 83 90 76 56.