Ben jij creatief en graag met je handen bezig? Heb jij deze zomer tijd over? Zou jij deze tijd in willen zetten voor anderen? Kom deze zomer dan klussen aan het voorplein bij Poppodium Phoenix! Poppodium Phoenix is een stichting die jongeren helpt door middel van muziek. We bieden ze kansen, een ontmoetingsplek, ontspanning en ondersteuning. Een gloednieuw poppodium gericht op talentontwikkeling in de creatieve wijk de Belcrum in Breda.

Het werk is afwisselend, waarbij veel gewerkt wordt met jongeren en muziek. Het poppodium is goed te bereiken met het openbaar vervoer en auto. Je werkt samen binnen een enthousiast team van jongere en oudere vrijwilligers. Als klusser aan ons voorplein mag jij je creativiteit inzetten om te bedenken hoe we ons voorplein kunnen opfleuren. Nieuwe meubels, een nieuw likje verf of misschien wel een kunstwerk. Samen gaan we kijken hoe we dit in de zomer kunnen realiseren.

Als onderdeel van ons team krijg je gratis consumpties en entree voor onze evenementen, mag je mee op onze teamuitjes en krijg je erg veel waardering voor je werk. Eerst kun je een maand meelopen om te kijken of de organisatie bij je past. Werktijden en specifieke werkzaamheden kunnen in overleg bepaald worden.

Bert (68 jaar): “Iedereen die ook maar iets met muziek heeft, kan deel uitmaken van het team van Poppodium Phoenix. Iedereen hier is hetzelfde, iedereen is gelijk.”

Wil jij ons helpen of heb je een tof idee? Stuur dan nu een mailtje naar welkom@poppodiumphoenix.nl of bel naar +31 (0) 6 83 90 76 56. Reageren op deze vacature kan tot en met 30 augustus 2019.


© Voorplein Poppodium Phoenix 2019