Een week lang aan de slag om jou muzikale spier te trainen?!

Tijdens de bootcamp ‘United Tunes’ ga je een week lang aan de slag met muzikanten uit zowel Nederland als Duitsland om samen met een aantal professionals een super vet eindproduct te maken. Door een week lang bezig te zijn met muziek maken, producen, opnemen en vastleggen werken we samen toe naar jouw Spotify hit, artwork, videoclip en/of EP. Na al deze gezelligheid sluiten we tevens af met een eindconcert bij Poppodium Phoenix! 

Voor slaapplekken en accomodatie wordt gezorgt en verhuizen we deze week met de hele groep naar het Buitenhuis Teteringen in de bossen tussen Breda en Teteringen. Daarnaast verplaatsen we allerlei studio apparatuur en instrumenten van Phoenix hier naar toe zodat we hele dagen muziek kunnen maken zoveel we willen en daarbij maken we verschillende uitstapjes en zijn er diverse workshops om deel aan te nemen. De datum van uitwisseling is verplaatst in verband met de Coronacrisis. Daarnaast is het zo dat er een week uitwisseling in Duitsland tegenover staat. Deze wordt later pas gepland, maar je bent bij deelname ook direct van harte welkom om mee te gaan naar de omgeving van Dresden voor een geheel verzorgde muziek reis met optredens in het buitenland!

Schrijf je teksten, produceer je beats, speel je een gitaar, drums of een ander instrument of ben je super creatief met beeld? Doe mee en schrijf je in voor een week om nooit te vergeten! De kosten voor deze hele week all-inclusief zijn slechts 75,- Euro inclusief het verblijf,  meedoen met zoveel workshops als je wil, studio apparatuur, instrumenten en vooral heel veel gezelligheid!

Een stukje geschiedenis
Bij Poppodium Phoenix (en vroeger met Popcorner Breda) organiseren we al meer dan 25 jaar diverse uitwisselingen en daar hebben we veel toffe vriendschappen aan overgehouden zowel in Nederland als in Duitsland. Ook zijn er door deze uitwisselingen veel bandjes ontstaan en is er veel muziek gemaakt, maar bovenal de gezelligheid, de jamsessies en de vele BBQ’s is waar we al die tijd al flink van genoten hebben. 

COVID-19 UPDATE
We houden de ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten rondom het COVID-19 virus (ook wel het Coronavirus genoemd). De uitwisseling is daarom vooralsnog verplaatst naar een neiuwe datum. Je kunt je alsnog gewoon inschrijven, dan houden we je op de hoogte. 

Bekijk hier wat random foto’s van de vele voorgaande jaren >>