We klappen in onze handen met de volgende vrienden die zich verbonden hebben aan Poppodium Phoenix!

VSBfonds


VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

Autobedrijf Schrauwen


Autobedrijf Schrauwen gevestigd aan de Palmbosstraat in Zundert is écht een zaak van vertrouwen. Bij deze kanjers kunt u terecht voor vrijwel alle noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden, reparaties en APK keuringen. Ook de verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s behoort tot de expertise van Autobedrijf Schrauwen. Verder kun u hier terecht voor verhuur van busjes, bestelwagens en personenauto’s. Het personeel is klantvriendelijk en gediplomeerd om u zo weer verder op weg te helpen.


Bouwbedrijf Balemans

Bouwbedrijf Balemans is een middelgroot aannemersbedrijf in Breda. Sterk in de uitvoering en organisatie van verbouwingen, restauraties, renovaties en ambachtelijk timmerwerk. Aangesloten bij Bouwgarant. Bouwbedrijf Balemans combineert traditioneel vakmanschap met een eigentijdse bedrijfsvoering. Bouwbedrijf Balemans werkt in een hecht team van betrokken vakmensen met liefde voor het vak.
Bouwbedrijf Balemans
Verfhandel Prinsenbeek

Dé onafhankelijke verfleverancier in uw regio voor de professionele en particuliere markt. Bij Verfhandel Prinsenbeek kunt u naast een uitgebreid vakkundig advies terecht voor topkwaliteit verf, behang en aanverwante artikelen tegen zeer scherpe prijzen. Het personeel van Verhandel Prinsenbeek ziet u graag aan de Kapelstraat 27 in Prinsenbeek.

Verfhandel Prinsenbeek

EL Massagepraktijk

Ben je druk en wil je onthaasten, zit je niet lekker in je vel en wil je ontspannen, heb je lichamelijke klachten en wil je je vitaler voelen?
Massage biedt een moment van rust en aandacht voor jezelf. In onze moderne, hectische maatschappij hebben we het vaak zo druk met werken en zorgen voor anderen dat we te weinig tijd voor onszelf nemen. Adje Huijbregts ontvangt u graag in haar warme, sfeervolle massageruimte.

EL Massagepraktijk

Teunderdome


Teunderdome, dat was de DJ-naam van Teun, de voorzitter van Poppodium Phoenix. Zijn liefde voor muziek begon toen hij muziek ging maken bij De Nieuwe Veste, waar hij voor het eerst in een band speelde. Niet veel later ging hij met zijn band Kims Funky Corporation repeteren bij Popcorner. Als voorzitter heeft Teun de transitie van Popcorner naar Poppodium Phoenix begeleid. Met zijn donatie steunt hij Poppodium Phoenix als plek waar de verschillende subculturen die Breda rijk is samen komen. 

Anonieme Donateurs


Ook een aantal anonieme donateurs hebben een donatie gedaan aan Poppodium Phoenix. Ook deze helden willen wij hartelijk bedanken voor hun donatie!

Wil jij ook graag vriend van Poppodium Phoenix worden? Kijk dan op de doneer pagina.