Poppodium Phoenix is een maatschappelijk poppodium dat zowel letterlijk als figuurlijk een podium biedt aan muzikanten uit de regio Breda. Onze missie is om jongeren sociale kansen te bieden waarbij muziek als middel geldt. De maatschappelijke activiteiten van Phoenix richten zich op jongeren, maar Phoenix is een muzikale vrijplaats voor iedereen; niemand is uitgesloten! We zijn een social enterprise; een stichting met zowel maatschappelijke als commerciële activiteiten, waardoor we geen gebruik maken van structurele subsidies. 

Ons vierkoppige bestuur is op zoek naar uitbreiding in de vorm van een penningmeester en een algemeen bestuurslid. 

Taakomschrijving

Het takenpakket van de penningmeester bestaat uit het maken van het financieel beleid en het verwerken van de financiële administratie van de stichting en de werkmaatschappij. 

Als algemeen bestuurslid met de portefeuille horeca & facilitair maak je het beleid achter onze commerciële activiteiten, bestaande uit de uitbating van de bar en de verhuur van onze (concert)zaal en studio’s.

Daarnaast staan we ook open voor andere mogelijkheden. Als de bovenstaande functies je niet aanspreken, maar je op een andere manier bestuurslid zou willen worden, laat het ons dan vooral weten. 

Het bestuur vergadert ongeveer acht keer per jaar. Naast de vergaderingen moet je voor de bovenstaande functies rekening houden met ongeveer vier uur per week, dit is in overleg en afhankelijk van hoe de taken verdeeld worden. Er is een onkostenvergoeding beschikbaar.
Heb je een passie voor muziek en cultuur en een hart voor jongeren? Stuur dan een bericht met motivatie aan info@poppodiumphoenix.nl en hopelijk zien we jou snel! Enige ervaring als bestuurder is een pré, maar zeker geen vereiste.