Heb jij ervaring in financiën of volg je een relevante opleiding? Zou je jouw kennis en vrije tijd graag in willen zetten voor anderen? Word dan fondsenwerver bij Poppodium Phoenix! Poppodium Phoenix is een stichting en social enterprise die jongeren helpt door middel van muziek. We bieden ze kansen, een ontmoetingsplek, ontspanning en ondersteuning. Een gloednieuw poppodium gericht op talentontwikkeling in de creatieve wijk de Belcrum in Breda.

Als fondsenwerver maak je meer mogelijk bij Poppodium Phoenix, zodat geïnvesteerd kan worden in talentontwikkeling en maatschappelijke projecten. Eerder zijn bijvoorbeeld al fondsen geworven waarmee wij onze jaarlijkse jongerenuitwisseling mogelijk kunnen maken en een gloednieuwe studio wordt gebouwd voor nieuw talent. Ook hebben wij een prettige samenwerking met diverse sponsoren die onze projecten mogelijk maken. We werken samen in een enthousiast team met jongere en oudere vrijwilligers, waar de liefde voor muziek centraal staat.

Als onderdeel van ons team krijg je gratis consumpties en entree voor onze evenementen, mag je mee op onze teamuitjes en krijg je erg veel waardering voor je werk. Binnen Poppodium Phoenix zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en iets op te zetten in een nieuwe organisatie. Eerst kun je een maand meelopen om te kijken of de organisatie bij je past. Het aantal werkuren kan in overleg bepaald worden.

Teun (35 jaar): “De sfeer die hier hangt is heel ongedwongen. Iedereen kan zichzelf zijn en iedereen is er ook voor elkaar. Dat vind ik heel prettig. Tegelijkertijd ben ik in het dagelijks leven vooral commercieel bezig en zit ik middenin het bedrijfsleven en ik vind juist die balans tussen aan de ene kant het bedrijfsleven en aan de andere kant het maatschappelijke erg belangrijk en fijn om te doen.”

Ben jij onze ambitieuze mogelijkmaker? Stuur dan nu een mailtje naar welkom@poppodiumphoenix.nl of bel naar +31 (0) 6 83 90 76 56.


© Jongerenuitwisseling NL-DE Poppodium Phoenix & JMV