Poppodium Phoenix is een stichting die jongeren helpt door middel van muziek. We bieden ze kansen, een ontmoetingsplek, ontspanning en ondersteuning. Sinds september 2018 zijn wij officieel geopend. Een gloednieuw poppodium gericht op talentontwikkeling in de creatieve wijk de Belcrum in Breda. Bij ons vinden veel verschillende soorten evenementen en activiteiten plaats, van concerten tot kledingbeurzen en bandworkshops tot chillmiddagen. Dit alles zou niet mogelijk zijn zonder de inzet van onze enthousiaste vrijwilligers!


Poppodium Phoenix werkt met vrijwilligers om op deze manier meer personen de kans te bieden om zichzelf te ontwikkelen in een inspirerende, informele omgeving. Vrijwilligers doen dit werk niet vanuit een winstoogmerk, maar vanuit het hart. Dit zorgt ervoor dat onze maatschappelijke doelen centraal blijven staan. Wij bieden onze vrijwilligers graag uitdaging en steun om op deze manier bij te dragen aan de empowerment van onze vrijwilligers. Samen kijken we graag waar jij binnen onze organisatie het best tot je recht kunt komen.


Jamie (23 jaar): “Bij Poppodium Phoenix heb ik veel geleerd en de organisatie echt zien ontwikkelen. Het team is erg divers, maar dat maakt het juist zo leuk! Ik heb hier veel avonturen beleefd en vrienden gemaakt.”


Hou jij net zoals wij van muziek en zou je je graag in willen zetten voor anderen? Ben jij dol op evenementen en zou je graag binnen een jonge, creatieve organisatie willen werken? Wil jij graag nieuwe ervaringen opdoen en mensen leren kennen? Wellicht pas je dan goed bij ons team! Laat ons via een mailtje naar welkom@poppodiumphoenix.nl of een appje/belletje naar +31 (0) 6 83 90 76 56 weten wat jij bij ons zou willen doen of bekijk onze vacatures.

GASTHEER/GASTVROUW
BARMAN/BARVROUW
LEREN & ONTDEKKEN
FONDSENWERVING
JONGERENACTIVITEITEN
CREATIEF KLUSSEN